• photo
KIDSEVENTS

Kidsevents organiseert activiteiten voor kinderen in een veilige omgeving met gediplomeerde en enthousiaste begeleiders. 
De organisatie is ontstaan vanuit BMX Events met als doel sportieve en creatieve activiteiten aan te bieden voor alle kinderen. 
We bieden verschillende formules aan zoals sportkampen en sportstages maar we nemen ook nieuwe initiatieven zoals de "Lentekriebels".

Lentekriebels 

We organiseren tijdens de lentemaanden op woensdag een actieve namiddag voor kinderen in Grobbendonk.

Het is de bedoeling om de kinderen een leuke en zinvolle namiddag te laten beleven samen met leeftijdsgenoten zonder specifiek te focussen op 1 sport/activiteit. Hierbij werken we met allerlei sporten zoals trefbal, honkbal, bewegingsspelen maar we doen ook andere doe-activiteiten zoals bosspel, speurtocht en creatieve intermezzo's.

De lentekriebels zijn toegankelijk voor kinderen vanaf 4 jaar en gaan door van 14u-16u. Kinderen worden ingedeeld in leeftijdsgroepen en kunnen altijd samen sporten met vriendjes. 
Locatie: KFC Grobbendonk  

Inschrijven is noodzakelijk via onderstaande link

Data lentekriebels 2018: 25/04 - 2/05 - 9/05 - 16/05 - 23/05 - 30/05 - 6/06 - 13/06 - 20/06

Prijs: 9 beurtenkaart: €60
         5 beurtenkaart: €35
         per beurt: €9
         NIEUW (ideaal voor meerdere kinderen uit hetzelfde gezin) 18 beurtenkaart: €110Omnisportstage 

Tijdens de zomervakantie organiseert kidsevents in Grobbendonk een 4 daagse omnisportstage. 

Kinderen kunnen vanaf 4 jaar deelnemen aan allerlei omnisporten en creatieve uurtjes. Ze worden ingedeeld in leeftijdsgroepen waarbij rekening wordt gehouden met vragen om samen te zitten met vriendjes. Er worden steeds gezonde tussendoortjes en drank voorzien en de omkadering is gediplomeerd. Voor het middageten brengen de kinderen hun picknick mee. Het plezier van elk kind staat hierbij centraal. 

De sportstage begint telkens om 9.00 en eindigt om 16.00. Kinderen kunnen afgezet worden vanaf 8.15 en opgehaald worden tot 16.30. 

Inschrijven kan via onderstaande link. 


Datum omnisportstages 2018: 

13-14-16-17 augustus KFC Grobbendonk (inschrijven per dag is mogelijk)

Prijs:
   €25/dag 
   €85/4 dagen

3-4-5 april Massenhoven (Populierehoeve - aan de BMX terreinen)

Prijs: 
   €70/3 dagen
 
Sport en avonturenkamp


Tijdens het sport en avonturenkamp nemen de kinderen gedurende 5 dagen deel aan verschillende sporten zoals honkbal, voetbal, bewegingsspelen, rugby, trefbal, waterspelletjes,.... Bovendien worden er blokken met fietsvaardigheid voorzien en spelen met rollend materiaal (steps, inlineskates, skateboard,...) Vanaf 2018 is er ook de mogelijkheid om voor avontuur te kiezen waarbij de volgende avontuurlijke activiteiten op het programma staan: paintball, lasergame, hoogteparcours, zwemmen in subtropisch zwembad.


Ze doen er onder begeleiding van ervaren en enthousiaste sportbegeleiders allerlei sporten en spel.  Er is bovendien dagelijks een leuke knutselactiviteit voorzien. Verder nemen de deelnemers aan het sportkamp deel aan andere activiteiten en spelvormen met de BMX groepen. 

De rode draad door alle activiteiten tijdens het kamp is plezier.  Het kamp vindt plaats in de prachtige (afgesloten) accommodatie in Valkenswaard. 
We willen  dat het omnisportkamp een unieke ervaring is voor de kinderen. 


Programma

8u Opstaan en eten
9u-12u  2 sportactiviteiten met pauze 
12u-13u eten + rust/vrij
14u-15u Creatieve activiteit of avontuur
15-16u sportactiviteit of avontuur
17u eten + wassen
18u Avondactiviteit (kwis, 1 tegen allen, film, fuif,....)

Benodigdheden voor het sportkamp: sportkledij, bij voorkeur de eigen fiets of andere rollend materiaal (step, skateboard,....), veldbed, luchtmatras ,.... (meer praktische info volgt na inschrijving)

Na het succes van de BMX kampen de afgelopen jaren, zullen we ook in 2018 het avontuur opnieuw aangaan voor een groots sportkamp. Na onze jaren van ervaring met kampen in Massenhoven en Valkenswaard, zullen we ook in 2018 weer voor een onvergetelijke ervaring zorgen voor onze jonge sporters met uren van sportplezier en superleuke activiteiten. Dit alles omkaderd met een professioneel en gemotiveerd trainers - en begeleidingsteam. 


DATA kampen: 
30 juli - 3 augustus Valkenswaard (Nederland - net over de grens)


Afzetten kinderen: maandag tussen 8.30-9.30
Terug ophalen kinderen: vrijdag tussen 16.30-17.30

Inschrijven kan via deze link