• photo

BMX KAMPEN

Tijdens de BMX kampen worden kinderen vanaf 6 jaar ingedeeld in niveau groepen. Ervaren en enthousiaste trainers en begeleiders staan de kinderen bij tijdens trainingen en andere activiteiten.  
De rode draad doorheen het kamp is fun voor de kinderen.
Bovendien worden er allerlei andere activiteiten georganiseerd die ervoor zorgen dat de deelnemers samen plezier beleven. We gaan op woensdagnamiddag zwemmen in het subtropisch zwembad van de Kempervennen. 
Het BMX kamp is een onvergetelijke ervaring voor kinderen. Naast de BMX trainingen en de andere activiteiten, proberen we te zorgen voor een kindvriendelijke en familiale sfeer. De maaltijden zijn kindvriendelijk. 
Er is de keuze tussen twee programma's:

1. BMX focus
Dit is een BMX kamp voor de meer ervaren en gedreven BMX rijder. Op het programma staan 3 BMX trainingen per dag. Hier worden techische en tactische aspecten van BMX herhaaldelijk ingeoefend en getraind in verschillende situaties.  Daarnaast doen de kinderen 1 andere sportactiviteit per dag.  

Programma
8u Opstaan en eten
9u-12u  2 BMX trainingen met pauze 
12u-13u eten + rust/vrij
14u-15u BMX training
15-16u sportactiviteit
17u eten + wassen
18u Avondactiviteit (kwis, 1 tegen allen, film, fuif,....)

2. BMX + omnisport & Crea
Dit is een BMX  en omnisportkamp voor  BMX'ers die ook heel graag andere dingen samendoen met andere kinderen.  Dit kamp is ook toegankelijk voor minder ervaren BMX 'ers.  De BMX groepen worden niet samengesteld op basis van een inschrijving voor een kamp maar op basis van niveau en leeftijd. De beginngend BMX'ers komen zowiezo in groep 1 terwijl de ervaren rijders die inschrijven voor het BMX en omnisport kamp, in de BMX focus groepen komen te zitten. Op het programma staan 2 BMX trainingen per dag. Hier worden technische en tactische aspecten van BMX  ingeoefend en getraind in verschillende situaties.  Daarnaast doen de kinderen 1 andere sportactiviteit per dag en 1 creatieve activiteit per dag. 

Programma
8u Opstaan en eten
9u-12u  2 BMX trainingen met pauze 
12u-13u eten + rust/vrij
14u-15u Creatieve activiteit
15-16u sportactiviteit
17u eten + wassen
18u Avondactiviteit (kwis, 1 tegen allen, film, fuif,....)


Benodigdheden voor de BMX kamp: BMX fiets, BMX kledij, helm, handschoenen, veldbed, luchtmatras ,.... (meer praktische info volgt na inschrijving)

Ook in 2018 zal BMX Events het avontuur opnieuw aangaan voor een groots BMX kamp. Na onze jaren van ervaring met BMX kampen in Massenhoven en Valkenswaard, zullen we ook in 2017 weer voor een onvergetelijke ervaring zorgen voor onze jonge sporters met uren van BMX plezier, andere sporten en superleuke activiteiten. Dit alles omkaderd met een professioneel en gemotiveerd trainers - en begeleidingsteam. 

Deze kampen zijn ook toegankelijk voor recreanten en beginnende BMX'ers. Deze kinderen worden naar niveau ingedeeld. Gelieve dit bij opmerkingen te noteren bij het inschrijfformulier. KAMPDATA 2018: 

30 juli-3 aug : Valkenswaard (net over de Nederlandse grens - WK circuit 2004)
OPGELET: het aantal plaatsen is beperkt


Afzetten kinderen: maandag tussen 8.30-9.30
Terug ophalen kinderen: vrijdag tussen 16.30-17.30

Prijs: €235 all in 


Inschrijvingen via deze link