• photo
  • photo
  • photo

NIEUWS

Nu de zomervakantie voorbij is, kijken we uit naar de wintertrainingen
25-09-2017
Met het afsluiten van de zomerkampen en zomerstages, en met het BMX seizoen op z'n laatste benen, kijkt het team van BMX Events stilaan uit naar de BMX winterschool. Deze trainingen bereiden de renners voor op het nieuwe seizoen d.m.v. algemene vaardigheden gericht op BMX gekoppeld met spelvormen en conditie oefeningen. Ook voor het seizoen 2017-2018 komen we terug naar Zandhoven, Tongerlo en Oud Turnhout. Inschrijven kan vanaf vandaag. Het aantal plaatsen is beperkt.
BMX kampen te Valkenswaard geslaagd. Nu uitkijken naar BMX zomerstage in Tongerlo
10-08-2017
De BMX kampen van BMX Events in Valkenswaard waren weeral zeer succesvol. Met meer dan 65 deelnemers over de twee kampweken en tal van hoogstaande trainingen en activiteiten, kijken we met de glimlach terug op een geslaagde editie. Volgend jaar strijken we weer in Valkenswaard vanaf 30 juli t.e.m. 3 augustus 2018. Nu kijken we volop uit naar onze BMX zomerstage, die doorgaat in Tongerlo van 28-30 augustus.
Laatste plaatsen voor BMX zomerstage in Tongerlo
12-06-2017
Het BMX zomerstage in Tongerlo van 28-29-30 augustus zit bijna vol. Wil je op 3 dagen tijd veel BMX en sportplezier beleven samen met je vrienden, schrijf dan snel in voor deze BMX stage. Iedereen leert tijdens deze stage bij op eigen niveau, van beginner tot absolute topper. In de prachtige infrastructuur van BMX Westel op de sporta terreinen.
Inschrijvingen BMX kampen Valkenswaard draaien op volle toeren
12-06-2017
Het BMX kamp van 31 juli tot en met 4 augustus is op enkele plaatsen na volzet. Als je er nog bij wil zijn, dan is snel inschrijven de boodschap. Nog een tiental plaatsen voor het BMX kamp van 24-28 juli.
Meer nieuws hier