OMNISPORT EN CREA KAMPEN

Omnisport en crea kampen

Tijdens het omnisport en creakamp nemen de kinderen gedurende 5 dagen deel aan verschillende sporten zoals honkbal, voetbal, bewegingsspelen, rugby, trefbal, waterspelletjes,.... Bovendien worden er blokken met fietsvaardigheid voorzien en spelen met rollend materiaal (steps, inlineskates, skateboard,...)
We gaan ook zwemmen in een subtropisch zwembad. 
Ze doen er onder begeleiding van ervaren en enthousiaste sportbegeleiders allerlei sporten en spel.  Er is bovendien dagelijks een leuke knutselactiviteit voorzien.  Verder nemen de deelnemers aan het sportkamp deel aan andere activiteiten en spelvormen met de BMX groepen. 
De rode draad door alle activiteiten tijdens het kamp is plezier.  Het kamp vindt plaats in de prachtige (afgesloten) accommodatie in Valkenswaard. 
We willen  dat het omnisportkamp een unieke ervaring is voor de kinderen. Programma
8u Opstaan en eten
9u-12u  2 sportactiviteiten met pauze 
12u-13u eten + rust/vrij
14u-15u Creatieve activiteit
15-16u sportactiviteit
17u eten + wassen
18u Avondactiviteit (kwis, 1 tegen allen, film, fuif,....)

Benodigdheden voor het sportkamp: sportkledij, bij voorkeur de eigen fiets of andere rollend materiaal, veldbed, luchtmatras ,.... (meer praktische info volgt na inschrijving)

Na het succes van de BMX kampen in 2016, zullen we ook in 2017 het avontuur opnieuw aangaan voor een groots sport kamp. Na onze jaren van ervaring met kampen in Massenhoven en Valkenswaard, zullen we ook in 2017 weer voor een onvergetelijke ervaring zorgen voor onze jonge sporters met uren van sportplezier en superleuke activiteiten. Dit alles omkaderd met een professioneel en gemotiveerd trainers - en begeleidingsteam. KAMPDATA 2017: Afzetten kinderen: maandag tussen 8.30-9.30
Terug ophalen kinderen: vrijdag tussen 16.30-17.30